Залози на живо

Залозите на живо, са обикновено в интернет пространството. Тези залози обикновено са предоставени в реално време, като постоянно се променят с развитието на даден мач.
Живите залози могат да бъдат почти всички, от основните видове залози, като почти всяка минута коефициентите им се променят.

Основните залози на живо, отново както и при обикновените залози са 1Х2, под и над 2.5 гола, както и залозите за картони и корнери.
Най-добрите сайтове за залагания на живо, предлагат статистики за мачовете, които не можем да гледаме по телевизията. Това означава, че постоянно ни пускат броя на корнерите и други важни неща,

Футболни мачове

Стадионът в Мюнхен

случващи се в мача. Това поне според мен е доста интересно и далеч по-добър вариант от това да гледаме само как се развива резултата, без никаква друга информация.
Един сайт, който не е за залози, но дава страхотна информация, главно за английското първенство, това е водещият американски спортен канал ESPN. Там имат футболен център, в който има дори графики от коя точка точно са стреляли нападателите и дали топката е била в очертанията на вратата или не.